– Helautomatisk vakuumförslutare med rostfritt stål.
– Idiealiskt för att dela upp större portioner mat i mindre portioner.
– Sparar plats, säker förvaring utan konserveringsmedel.
– Efter förslutning med vakuum bevaras maten upp till 5 x längre. Vitaminer och näringsämnen stannar i påsen.
– Vakuum skyddar mor frostskador vid fryslagring.
– Perfekt för att krydda och marinera mat, vakuumpackat bevarar smakerna.
– Laga maten i påsen (Sous Vide) gör att maten "tillagas i sin egen jos(fukt)". Den torkar inte och inga näringsämnen går förlorade under tillagningen.
– Extra bred hållbar svets för säker förvaring.
– Sensorisk pump och elektronisk temperaturkontroll gör maskinen lämplig för känsliga produkter.
– Ställbar vakuumnivå.
– Pumpkapacitet: 12 liter / min.
– Ca 90% vacuum, –0,8 bar.
– Kan användas med påsar och rullar som har en struktur (fleece) på insidan. Max 300mm bredd. Valfri längd.
– 18 professionella lufttäta påsar följer med produkten.
Påsar i fler storlekar kan köpas i vår Web-Shop www.maskinlindell.se
– Lämplig för kokning i vattenbad (Sous Vide) och micro
– 6 lampor som visar aktiverad funktion
– Enkel sladdvinda på baksidan för enkel förvaring
– 220-240 V, 50 Hz, 120 W Svets
– Längre hållbarhet och fräschör utan konserveringsmedel
– Platssparande förvaring
– Inga frostskador (freeze burns) vid nedfrysning
– Rik arom
– Vakuum cooking
Laga mat i påse (Sous Vide)
Den nya matlagningstrenden. Ett enkelt sätt att tillaga och förbereda maten. Smaker, vitaminer och näringsämnen bevaras i produkten. Maten blir mör och saftig och bevarar sin naturliga smak.
Storlek: 380 x 63 x 155 mm; 1,55 kg