Sous Vide
Den nya trenden inom matlagning
Exakt tillagning med vakuumpackat, en snäll tillagningsmetod som bevarar alla färg-, smak -och näringsämnen i produkten. Detta ger en smakrikare
slutprodukts. Köttet blir mörare och saftigare, grönsakerna smakrikare, färgrannare och nyttigare.
– Doppvärmare i rostrfitt stål med ett ergonomiskt handtag
– Exakt tillagning med elektronisk temperaturkontrolll ( +/– 0.5 °C)
– Vitaminer, näringsämnen och smaker bevaras
– Inklusive yoghurt funktion, bevarar varm samt upptiningsfunktion
– Vattencirculation: 7–8 l/min.
– LED-Multifunktionell display för:
– Regelering av temperatur
– Aktuell temperatur
– Timer
– Sensor touch kontrollpanel
– Temperatur reglering 0 °C–90 °C (i 0,5 °C steg)
– Stängs av automatiskt vid låg vattennivå
– 99 timmars timer
– För värmetåliga behållare med minst 18 cm djup
– Integrarat monteringsklämma
– Användarvänlig och lätt att rengöra
– 230 V, 50 Hz, 800 W