08-750 55 50 Stockholm

Trågpackare

Kan tråg vara något för dig?

Idag kan tråg i många fall ersätta vakuum. Du får med tråg en vara som inte vätskar sig på samma sätt och som håller länge.

Genom att blåsa in livsmedelsgas i tråget trängs syret undan i en finurlig process som ger låg restsyrenivå och behåller fräschören på dina råvaror. Vi berättar gärna om hummern som fick ett bäst-före-datum så långt från packdagen att helt nya möjligheter skapades i försäljningsledet.

För en av våra kunder i flygcateringbranschen utvecklade vi ett helt skräddarsytt tråg utifrån de krav som deras huvudkund ställde. Här var inte det största problemet hållbarheten, utan formatet, flexibiliteten, profileringen och utrymmet. Varje kund har sina problem. Vilka är dina?

 

Tråg med gas i korthet

  • Lägre restsyrenivå och ökad hållbarhet. Packa idag och sälj hela veckan.
  • En smakligare vara som behåller saften bättre. Mer tilltalande i butikshyllan.
  • Högre kapacitet, snabbare paketering.
  • Mindre maskin, färre mekaniska delar, lätt att byta verktyg.
  • Bättre färg med rätt gasblandning. Tilltalar konsumenten.
  • Snygg presentation, håller formen, möjligt att skräddarsy tråg.
  • Bra ersättare för vakuum vid packning av porösa material.
  • Passar charkvaror, skaldjur, grönsaker, konsumentpackad färdigmat m.m.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen