MaskinLindell Logo

Smörgåsdistributören

Har du hört om när Smörgåsdistributören ökade sin omsättning genom att byta till en förpackning som bättre tog tillvara kvaliteten i deras ostmackor?

PROBLEM: Hos Smörgåsdistributörens kunder lagades olika rätter, som hamburgare, korv och mackor i samma mikro, på samma stekhäll och i samma grilljärn. Under stressiga förhållanden slarvades det med rengöringen, med brister i hygienen som följd. Smörgåsdistributörens smörgåsar tog smak av andra rätter vilket drog ner kvaliteten på deras produkter. En situation som Smörgåsgrossisten inte hade kontroll över.

LÖSNING: Flowpack med en ny sorts stekfilm, gjorde att smörgåsen kunde grillas med förpackningen på. Det var mer hygieniskt och gick dessutom snabbare att värma. Smörgåsen behöll sina smaker, fick en krispigare yta och kunde tas från frysen och läggas direkt på grillen. Filmen tål upp till 250°C och kan även stekas i ugn, läggas i mikron eller ångkokas. En speciell thermoetikett gjorde att etiketten inte blev svart och osmaklig i grillen. Kvaliteten behölls, oavsett förhållandena ute i försäljningsledet. Den praktiska förpackningen gav nya kunder och ökad omsättning.

Kontakta oss

Stockholm - Järfälla
Telefon: 08-750 55 50


transparent
transparent